30 Aralık 2016 Cuma

BUZUN İNANILMAZ FAYDALARI

# 1. Soğuk terapiler hakkında bilmeniz gereken şeyler

  • Temiz bir yüz üzerinde daima soğuk terapiyi kullanın.
  • Buz küpü tutmak için eldiven takın. Bu, özellikle kendinize uzun süre rahatlatıcı bir yüz vermeyi planlıyorsanız, ellerinizi koruyacaktır.
  • Yüzünüze masaj yaparken yumuşak bir bez veya plastik torbayla örtmeden doğrudan buz kullanmayın.
  • Sivilceleri azaltmak veya göz çevresindeki şişmeleri sağlamak için buz küplerini doğrudan kullanabilirsiniz.
  • Cildin yanık olmasını önlemek için asla buz paketlerini vücudunuza 1 saatten fazla uygulayın.
  • Faydayı iki katına çıkarabilir ve salatalık, yeşil çay, at kuyruğu çayı veya sarımsak ile buz küpleri yapabilirsiniz.

# 2. Daha pürüzsüz bir cilt elde edin

Her akşam veya yatmadan önce bunu deneyin: yüzünüzü yıkayın, bir plastik torbayı buz ile doldurun ve yüzünüzü ve boynunuza yaklaşık 3 dakika boyunca hafifçe masaj yapın. Birkaç gün içinde dikkat çekici sonuçlar elde edersiniz: cildiniz pürüzsüz ve pürüzsüz hale gelir. Buz tedavisi ayrıca kırışıklıkları önler ve daha iyi uyumanıza yardımcı olur.

# 3. Akne kurtulun

Buz tedavisi akne sorunlarına en iyi yollardan biridir. Yüzünüzü yıkayın, buz küpünü temiz, yumuşak bir bez veya bir peçete sarın ve sivilceye 3-5 dakika kadar hafifçe bastırın. Sonuçlar sizi şaşırtacak.

# 4. Kırışıklıkları azaltın

Bu basit yöntem şu şekilde işe yarar: buz, kan dolaşımınızı geliştirir ve erken yaşlanmayı ve kırışıklıkları önler. Makyaj yapmadan önce yüzünüzü her gün yaklaşık bir dakika masaj yapabilirsiniz.

Açık havada savuşturun

Bir buz küpü doğrudan yüzünüzde 2 veya 3 dakika çalıştırın. Yeterince tutarlıysanız, birkaç gün içinde büyümüş ve açık gözeneklerinizin küçültüldüğünü göreceksiniz.

# 6. Kabarık gözlerden kurtulun

Bütün gece ağladın mı, kabarık gözlerle mi uyandın? Gözlerinizin şişmesine neden birçok sebep vardır, ancak endişelenmeyin. Kurtarma buz! 2 buz küpünü bez parçalarına sarın, kapalı gözlerin üzerine yerleştirin ve yavaşça dairesel hareketler gerçekleştirerek en iltihaplı bölgelere 2 dakika boyunca hafifçe masaj yapın.

# 7. Savaş karnındaki yağ

Eğer profesyonel bir kriyoterapi seansı yapamazsanız, evde yapmaya çalıştığınız şey buydu. Karnınıza 15 dakika boyunca bir buz torbası yerleştirin. 3 dakika kadar çıkarın ve bir saat kadar (maks.) Tekrarlayın. At kuyruğu çayı, yeşil çay, kahve ve biberiye ile buz paketleri kullanabilirsiniz. Buz, beyaz yağ hücrelerini kahverengi yağ hücrelerine dönüştürür ve metabolizma işlemi tarafından daha kolay ve hızlı bir şekilde yakılabilir. Unutmayın: sağlıklı bir diyet ve düzenli egzersiz ile birlikte bu hileler en iyi sonuç verir

Hiç yorum yok: