Malzemeler;
- 2 Tavuk göğsü
- Dilimlenmiş mozzarella peyniri veya kaşar peyniri
- Dilimlenmiş,domates
- Fesleğen yaprakları
- 2 çay kaşığı baharat
- Tuz
- 2 çay kaşığı zeytinyağı
YAPILIŞI:
- Tavuk göğüslerini bir tahta üzerine yerleştirin. Keskin bir bıçak kullanarak, tavuk göğsü boyunca yarıklar kesin, yaklaşık 3 / 4'lük bölümünü kesin.
- Tavuk göğsünüzün büyüklüğüne bağlı olarak, tavuk göğsü başına yaklaşık 6 ile 8 kesik olacaktır.
- Her yarık bir parça mozzarella peyniri, yarım domates ve fesleğen yaprağıyla doldurulur.
- Tavuk göğüslerini yapışmaz fırın kabına veya yağlı kağıt kaplanmış bir fırın kabına yerleştirin.
- Her bir tavuk göğsünü zeytinyağıyla fırçalayın.
- Her tavuk göğsüne tuz, biber ve baharat serpin.
- Önceden ısıtılmış 200 derecelik bir fırında 40 dakika kadar pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder