YAZILARIM,BLOG,BLOGGER,YEMEK,HAMUR İŞLERİ,TATLILAR SAĞLIK, CİLT BAKIM,ANNEÇOCUK,YAŞAM,ŞİFALI TAŞLAR,ŞİFALI BİTKİLER
27 Kasım 2016 Pazar
TAS KEBABI
Malzemeler
1 kg. Kuşbaşı et
1 adet soğan
4 adet patates
4-5 diş sarımsak
1 yemek kaşığı salça
1 çay bardağı ayçiçek yağı
Karabiber, tuz
Tarif
Etleri, kısık ateşte suyunu çekene kadar bir tencerede pişirin. Etler suyunu çekip yumuşayınca 1 çay bardağı kadar ayçiçek yağı ekleyin. Etin üzerine soğan, sarımsak, tuz ve karabiberi ekleyin. Soğanlar da iyice kavrulduktan sonra salçayı ekleyin ve biraz daha kavurun. Patatesleri küp küp doğrayın ve kızartın. Kızarttığınız patatesleri de etin üzerine ekleyin ve 1 parmak geçecek kadar su ilave edin. Suyunu biraz çekene kadar kaynattıktan sonra dinlenmeye bırakın, 10-15 dakika dinlendirdikten sonra servis yapın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder