Malzemeler
- 2 paket çikolatalı puding
- 1 kg süt
- 1 paket petibör bisküvi
Hazırlanışı
- Öncelikle pudingleri bir tencereye boşaltıp üstüne sütü ekleyin ve kaynayana kadar orta ateşte, kaynayınca kısık ateşte puding koyulaşana kadar karıştırarak pişirin.
- Pastanızı koyacağınız kalıbı su ile ıslatıp suyu süzün böylece puding dibine yapışmayacak
- En alta incecik bir katman halinde puding döküp yayın. Üzerine bir sıra bisküvi döşeyin, onun üzerine puding döküp tekrar bisküvi dizin.
- Bu şekilde istediğiniz kadar kat yapabilirsiniz.
- En üst katı pudingle kapattıktan sonra üstünü pasta şekeri,fındık içi,hindistan cevizi ile süsleyebilirsiniz.
- Bittikten sonra dolaba koyup iyice soğuduktan sonra yiyebilirsiniz.
AFİYET OLSUN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder