MALZEMELER:
2 yeşil kabak,soyulmuş,yıkanmış
ve rendelenmis
1 yumurta
Tuz,karabiber,kimyon,pul biber
5 dolu yemek kaşığı un
sıvı yağ kızartmak için
2 yeşil kabak,soyulmuş,yıkanmış
ve rendelenmis
1 yumurta
Tuz,karabiber,kimyon,pul biber
5 dolu yemek kaşığı un
sıvı yağ kızartmak için
YAPILIŞI:
Kabağı bir kaba alın, baharatları ve yumurtayı ekleyin,karıştırın.
Unu kaşık,kaşık yedirerek ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
Kızartmak için teflon tavada yağı kızdırın. Kaşıkla kabak karışımından alın yağın içine akıtın(fotoğrafta görüldüğü gibi).Alt taraf renk alıp pişince,mücveri çevirin ve ayni şekilde diğer tarafı pişirin.Bu şekilde kabak karışımı bitene dek devam edin.
Kabağı bir kaba alın, baharatları ve yumurtayı ekleyin,karıştırın.
Unu kaşık,kaşık yedirerek ekleyin ve karıştırmaya devam edin.
Kızartmak için teflon tavada yağı kızdırın. Kaşıkla kabak karışımından alın yağın içine akıtın(fotoğrafta görüldüğü gibi).Alt taraf renk alıp pişince,mücveri çevirin ve ayni şekilde diğer tarafı pişirin.Bu şekilde kabak karışımı bitene dek devam edin.
Afiyet olsun
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder