YAZILARIM,BLOG,BLOGGER,YEMEK,HAMUR İŞLERİ,TATLILAR SAĞLIK, CİLT BAKIM,ANNEÇOCUK,YAŞAM,ŞİFALI TAŞLAR,ŞİFALI BİTKİLER
19 Mart 2017 Pazar
ÇOK HAFİF ARMUT TATLISI
ÇOK HAFİF ARMUT TATLISI
MALZEMELER :
6 Adet armut
12 Silme yemek kaşığı toz şeker
Yarım çay bardağı şeker boyası
Bir çay bardağı fındık veya ceviz
2 Çorba kaşığı krem şanti
YAPILIŞI :
1-Armutları soyup ortalarından 2 ye bölelim .
2-Şeker boyasını bir fincan suyla eritip üzerine dökelim .
3-Armutların ortasına birer silme yemek kaşığı şeker koyup kısık ateşte 25 dakika pişirelim ve soğutalım tabaklara dizelim.
4-Üzerine kremşanti sıkıp fındıkla süsleyip servis yapalım .
AFİYET OLSUN .
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder