Malzemeler:
- 1 litre süt
- 6 çorba kaşığı mısır nişastası
- 6 çorba kaşığı şeker
- 1 paket vanilya
- 1 paket krem şanti
- 1,5 paket kakaolu piknik bisküvi
- birazcık süt
Hazırlanışı:
- Süt, nişasta ve şekeri karıştırıp kaynatın.
- Kaynadıktan sonra altını kısıp 5 dakika kadar ocakta tutun.
- Soğumaya bırakın iyice soğuyan pudinge vanilya ve krem şanti ekleyin ve mikserle 7-8 dakika çırpın.
- Büyük boy kare borcamın tabanına kakaolu bisküvileri süte batırarak yan yana dizin, pudingi üzerine dökün.
- Kalan bisküvileri rondoda un haline getirin ve tatlının üzerine serpiştirin.
- Çok soğuk yemenizi tavsiye ediyorum, tadını dondurmaya benzetiyorum
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder