İçindekiler
- 4 bardak ezilmiş çikolatalı kurabiye kırıntısı
- 12 Yemek kaşığı tereyağı, eritilmiş
Çikolatalı kabuk
- 1 1/2 fincan beyaz çikolata
- 1 Yemek kaşığı tereyağı
- 1/2 fincan + 2 yemek kaşığı şekerlendirilmiş yoğun süt
- 3/4 bardak marshmallow
Vanilla KISIM
- 1 1/2 fincan beyaz çikolata
- 1 Yemek kaşığı tereyağı
- 1/2 fincan + 2 yemek kaşığı şekerlendirilmiş yoğun süt
- 3/4 bardak marshmallow
Çilek KISIM
Talimatlar
- Çerez kırıntılarını ve eritilmiş tereyağı birleştirin. Parşömen kağıdı ile kaplanmış bir 9x13 kalıbın altına basın. Kenara koyun.
- Bir tencerede vanilya tabakası için beyaz çikolata parçaları, tereyağı ve şekerlendirilmiş yoğunlaştırılmış süt birleştirilir. Orta derecede düşük ısıda eritilir ve kremalı oluncaya kadar karıştırın.Beyaz marshmallowları da karıştırın. Hazırlanan kalıba kurabiye tabanın üzerine dökün. 30 dakika soğutun.
- Başka bir tencerede çilek tabakası için beyaz çikolata parçaları, tereyağı ve şekerlendirilmiş yoğunlaştırılmış süt birleştirilir. Erimiş ve kremalı olana dek orta derecede düşük ısıda karıştırın. Çilekli marshmallowları da kremaya karıştırın. Vanilya katın üzerine hafifçe dökün. 4 saat boyunca veya tamamen soğuyana kadar soğutun. 72 küçük kareye bölün. Oda sıcaklığında gevşek şekilde kaplanmış bir kapta saklayın. Servis yapın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder